Ha egy olyan tortára vágytok, mint a Raffaello, akkor ezt a receptet bátran ajánlom.
Hozzávalók:
2x3 tojásos piskóta:
Krémhez:
400 ml tej
1 cs. fehércsokis pudingpor
100 g kókuszreszelék
80 g cukor
100 g fehércsoki
500 ml habtejszín
A piskótát elkészítjük a linken leírtak szerint.
A krémhez a tejet felfőzzük a cukorral, pudingporral kókuszreszelékkel. Ha besűrösödött, hozzáadjuk a fehércsokit, addig keverjük, míg el nem olvad. Folpackal letakarjuk, hogy ne bőrösödjön.
Ha teljesen kihűlt a puding, a tejszínt habbá verjük (én tettem bele a biztonság kedvéért 2 cs habfixálót, mert állati tejszínnel dolgoztam) A habbá vert tejszínt beledolgozzuk kézi mixer segítségével a pudingos krémbe.
A kihűlt piskótákat 3 felé vágjuk (én 5 lapot hasznltam fel)
A krémet 5 felé osztjuk, betöltjük a tortát, körbekenjük.
Lehet az oldalára tenni mandula szeleteket, de enélkül is nagyon finom, és eléggé hasonlít a Raffaello ízéhez 😋
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése