2020. október 26., hétfő

Töltött bucik


 Ez most nem az édes verzió lesz. Annál sokkal jobb😋

Hozzávalók:
3 db buci/zsemle
350 g tejföl 
150 g sajt 
50 g párizsi 
bors

A bucikat/zsemléket félbevágjuk pont középen, a belsejét egy tálba csipkedjük. A sajtot lereszeljük, a párizsit apró kockára vágjuk. Beletesszük a tálba az összes hozzávalót, összekeverjük, és visszatöltjük a bucikba a tejfölös tölteléket. Egy kis reszelt sajttal megszórjuk őket, és előmelegített sütőben 5-10 perc alatt addig sütjük, míg rá nem olvad a tetejére a sajt.

Tipp: Füstölt sajttal, trappistával, vagy ezek keverékével is lehet készíteni. 
Párizsi helyett lehet téliszalámival, zalával, olasz felvágottal.... Egy kis lila hagyma sem árt neki szerintem. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése